Mijn Account

Klik op 'Registreren' in de rechterbovenhoek van uw scherm of klik op deze link. U dient alle velden met een * in te vullen. Klik vervolgens op 'Account aanmaken'. Kort daarna ontvangt u een e-mail om in te loggen en toegang te krijgen tot uw aangepaste kortingen.

Edmac Europe voldoet aan alle toepasselijke privacyregelgeving en uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Wij willen prijs- en voorraadinformatie exclusief voor onze klanten houden. U kunt zich via deze link registreren.

U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via deze link: Nieuw wachtwoord instellen. Voer uw e-mailadres in en u zult een link ontvangen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het bij het inloggen gemakkelijk resetten. Klik op de link 'Wachtwoord vergeten?' en voer het e-mailadres in waarmee u geregistreerd bent. U ontvangt dan een e-mail waarmee u uw wachtwoord kunt resetten.

Opgelet! Het kan een paar minuten duren voordat u de e-mail ontvangt. Het is ook mogelijk dat hij in uw SPAM-folder terechtkomt.

Wijziging in uw account

Indien u uw wachtwoord niet bent vergeten, maar het wenst te wijzigen, kunt u dit rechtstreeks in uw account doen. Om dit te doen, gaat u naar 'Accountinformatie' en klikt u op het 'Wijzig wachtwoord' selectievakje.

Neem contact op met onze Klantenservice ([email protected]) en zij zullen uw standaard facturatieadres in uw account wijzigen.

Kunt u het antwoord waar u naar op zoek bent niet vinden?
Neem dan contact met ons op

Bel ons: +32 (0)3 750 80 11

Onze specialisten staan klaar voor u.

U kunt ons bereiken van maandag tot vrijdag:

08:00-17:00 CET

Houd uw ordernummer bij de hand voor snellere hulp.

Stuur ons een e-mail

We proberen te antwoorden binnen 24u.

Copyright © 2024 - Edmac Europe - All rights reserved.
is added to your shopping cart
Product has been removed from your shopping cart
All items are added to your shopping cart.